Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Προσοχή: Πιθανός κίνδυνος έκρηξης σε συγκεκριμένες κουζίνες αερίου

Προσοχή: Πιθανός κίνδυνος έκρηξης σε συγκεκριμένες κουζίνες αερίου 


Αυτό που έχουν να κάνουν οι κάτοχοι των κουζινών, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος είναι να ελέγξουν αν η συσκευή τους επηρεάζεται μέσω της προληπτικής καμπάνιας ασφαλείας, εισάγοντας τους αντίστοιχους αριθμούς στα κατάλληλα πλαίσια.
Η εταιρεία θα προβεί σε δωρεάν αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος από εξειδικευμένο μηχανικό σέρβις στην οικΑκολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

Για να δείτε αν επηρεάζεται η συσκευή σας, πατήστε ΕΔΩ. 

«ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:
ΠΙΘΑΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΑΕΡΙΟΥ
Οι κάτοχοι συγκεκριμένων ελεύθερων κουζινών αερίου καλούνται να συμμορφωθούν με την ακόλουθη προειδοποίηση ασφαλείας.

Επηρεάζεται ένας περιορισμένος αριθμός ελεύθερων κουζινών αερίου, που κατασκευάστηκαν μεταξύ Ιανουαρίου 2009 και Οκτωβρίου 2011. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ενδέχεται να υπάρχει βλάβη στο εξάρτημα σύνδεσης αερίου. Ως εκ τούτου, υπάρχει κίνδυνος διαρροής αερίου και σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρξει κίνδυνος έκρηξης.

Για την αποφυγή πιθανών κινδύνων, οι κάτοχοι επηρεαζόμενης συσκευής θα πρέπει να απενεργοποιήσουν άμεσα την παροχή αερίου στη συσκευή και να μην την χρησιμοποιήσουν έως ότου αντικατασταθεί το εξάρτημα σύνδεσης.

Προσφέρουμε δωρεάν αντικατάσταση του εξαρτήματος σύνδεσης από εξειδικευμένο μηχανικό σέρβις σε κάθε κάτοχο επηρεαζόμενης συσκευής. Η αντικατάσταση διενεργείται δωρεάν στην οικία του κατόχου, επιλύει πλήρως το ζήτημα και δεν απαιτεί καμία πρόσθετη δαπάνη ή ενέργεια από την πλευρά του πελάτη.

Δέσμευσή μας είναι να διασφαλίζουμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία σε όλα τα προϊόντα μας. Ως εκ τούτου, λαμβάνουμε αυτό το προληπτικό μέτρο ασφάλειας.
Λυπούμαστε για την ενδεχόμενη αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σαςευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας.»